Veelgestelde vragen

U kunt contact met ons contact opnemen via het volgende telefoonnummer +31 (0)45 5 44 60 40, per fax +31 (0)45 5 44 60 42 of een e-mail sturen naar domeinhellebeuk@gmail.com
Wij trachten zoveel mogelijk telefonisch bereikbaar te zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u gerust een voicemail bericht achterlaten. Wij bellen u vervolgens zo spoedig mogelijk terug.

Reserveren

Indien u na uw boeking uw gegevens v.w.b. groepssamenstelling wilt wijzigen kunt u dit telefonisch of per mail doorgeven tot twee weken voor aankomst.
Uw boeking is pas definitief wanneer u de definitieve reserveringsbevestiging heeft ontvangen. Deze ontvangt u binnen 24 uur.
U ontvangt uw definitieve reserveringsbevestiging op uw e-mail adres. Wanneer u de definitieve reserveringsbevestiging liever per post ontvangt, neem dan telefonisch contact met ons op of per mail.
Ja, dit is geen enkel probleem. Hiervoor hoeft u slechts even contact op te nemen met ons.
Het is mogelijk om de bungalow(s) gedurende een week, midweek, weekend en lang weekend te huren. Onderstaand de mogelijke aankomst- en vertrekdagen:
- week: maandag t/m maandag of vrijdag t/m vrijdag
- midweek: maandag t/m vrijdag
- weekend: vrijdag t/m zondag
- lang weekend: vrijdag t/m maandag
Aankomst vrijdag of maandag 15.00 uur.
Vertrek zondag uiterlijk 18.00 uur, maandag en vrijdag 10.00u.
Deze verzekering(en) kunt u bij uw verzekeringsmaatschappij of bank afsluiten.
U kunt in de bungalows gebruik maken van wifi. Vind ‘Domein Hellebeuk’ leuk en ontvang gratis wifi: http://www.facebook.nl/DomeinHellebeuk en klik op ‘vind ik leuk’.

Prijzen

Naast de kosten voor het verblijf;
- schoonmaakkosten 12-persoons vakantiehuis € 65,- 18-persoons vakantiehuis € 85,- en 24-persoons vakantiehuis € 150,-
- toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n.
- huur beddengoed á € 7,50 p.p. of eigen beddengoed meenemen
- huisdier € 7,- p.n. max. twee huisdieren per verblijf
- campingbedje, kinderstoel en box € 7,- per stuk voor weekend of midweek en € 10,- voor een week.
Dit is mogelijk bij ons, de kosten hier voor bedragen € 7,50 p.p. incl. het opmaken van de bedden. Indien u eigen beddengoed wenst mee te nemen, moet u rekening houden met het volgende:
Het 12-persoons vakantiehuis heeft vier twee-persoons bedden met elk één grote matras, de overige vier bedden zijn twee stapelbedden. Elk bed beschikt over één-persoons dekbed, kussen en matrashoeslaken. U dient zelf zorg te dragen voor een dekbedovertrek, kussensloop en laken.
Het 18-persoons vakantiehuis beschikt over drie twee-persoons bedden met elk één grote matras, vier stapelbedden en vier één-persoons bedden. Elk bed beschikt over een één-persoons dekbed, kussen en matrashoeslaken. U dient zelf zorg te dragen voor een dekbedovertrek, kussensloop en laken.
Het 24-persoons vakantiehuis beschikt over acht twee-persoons bedden met elk één grote matras en vier stapelbedden. Elk bed beschikt over een één-persoons dekbed, kussen en matrashoeslaken. U dient zelf zorg te dragen voor een dekbedovertrek, kussensloop en laken.
De borgsom voor onze doelgroep bedraagt € 400,- voor een midweek of (lang)weekend. De mogelijkheid bestaat, dat voor sommige groepen een hogere borgsom wordt gevraagd.
Voor meer informatie hier over, neem gerust contact met ons op.

Faciliteiten & overige vragen

Het zwembad is van medio eind april tot begin oktober geopend mits de weersomstandigheden dit toelaten. Het zwembad is verwarmd.
De tennisbaan is toegankelijk voor u als gast. Bij aankomst ontvangt u een sleutel voor de tennisbaan. Het is mogelijk om bij ons 2 tennisrackets incl. 3 tennisballen te huren. De kosten hier van bedragen €7,50 per weekend of midweek
Deze is het hele jaar toegankelijk.
Een klimtoestel, glijbaan en schommel.
Bij het 12-persoons vakantiehuis kunt u drie auto’s voor het huis parkeren, bij het 18-persoons vakantiehuis zeven auto’s en het 24-persoons kunt u zes auto’s voor het vakantiehuis parkeren. Bent u met meerdere auto’s, dan kunt u die op de centrale parkeerplaats parkeren.
Nee, hier voor dient u zelf zorg te dragen of wordt beschikbaar gesteld door de slager. Voor meer informatie hier over, neem gerust contact met ons op.
Het vakantiehuis welk u huurt, wordt uitsluitend voor u en uw reisgenoten beschikbaar gesteld.
De tuin is volledig omheind middels coniferen, waardoor uw privacy gewaarborgd is.
In de tuin zijn geen obstakels aanwezig, en doordat de tuin volledig omheind is middels coniferen kunnen ze niet aan uw blikveld ontsnappen.
Een koffiezetapparaat met filterinhoud 4. Het 18- en 24-persoons vakantiehuis beschikken over twee koffiezetapparaten.
Elk huis beschikt over een waterkoker.
Staat uw vraag en/of antwoord niet bij de bovengenoemde vraag- en antwoorden? Neem dan gerust contact met ons op.