Landhuis voor 18 personen

Beschikbaarheid van de vakantiewoning

Landhuis voor 18 personen

De indeling van dit nieuwe vrijstaande landhuis (voor maximaal 18 personen) ziet er als volgt uit:

  • Entree/hal met meterkast, garderobe en een toilet met fonteintje.
  • Een zeer luxe keuken met moderne inbouwapparatuur te weten: twee inbouwkoelkasten waarvan een met vriesvak, twee afzuigkappen, twee inbouwkookplaten, een elektrische oven, magnetron en een vaatwasser.
  • Een grote woonkamer met breedbeeld-kleuren tv., digitale ontvanger, stereo-installatie en een zit- en eethoek. Vanuit de woonkamer is een optimaal tuincontact middels twee grote tuindeuren.
  • Acht slaapkamers; op de eerste verdieping zijn zes slaapkamers waarvan twee slaapkamers zijn uitgevoerd met een tweepersoonsbed, twee met twee eenpersoonsbedden en twee slaapkamers met elk twee stapelbedden. Vier slaapkamers zijn tevens voorzien van een wastafel. Op iedere slaapkamer staat een linnenkast. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met een twee-persoonsbed en een slaapkamer met twee een-persoonsbedden.
  • Drie badkamers; de badkamer op de begane grond is uitgevoerd met een douche welke geschikt is voor minder valide mensen. Op de eerste verdieping bevinden zich twee badkamers, waarvan een badkamer is voorzien van een douche met een douchewand en op de andere badkamer is een ligbad. Alle badkamers zijn voorzien van een vaste wastafel met keramische kraan, toilet, toiletkastje met verlichting. Op één der badkamers bevindt zich een wasmachine.
  • Een berging waarin zich de stofzuiger, schoonmaakmiddelen ed. bevinden.
  • Aan de achterzijde van het huis is een groot overdekt zonneterras voorzien van tuinmeubilair.
  • Voor, achter en naast het landhuis is een tuin met een totale oppervlakte van ca. 1.000 m2. Aan het eind van de tuin bevindt zich nog een terras. Deze tuin is middels coniferen omheind, waardoor de privacy van de gasten gewaarborgd is. Aan de voorzijde van het huis zijn zeven parkeerplaatsen voor de gasten van dit landhuis.